Menu Close

Mostbet HU promóciós kód és minden bónusz és promóció

Ma megtanulod, hogyan kell aktiválni Mostbet Hungary promóciós kód, és keresd életed legkönnyebb pénzét. Bónuszként itt talál információkat a Mostbet fogadóiroda összes promóciójáról.

IGÉNYELJE AZ ÖSSZES MOSTBET BÓNUSZT!

Promóciós kód Mostbet HU 2022

Aktuális promóciós kód a Mostbet HU-nál történő regisztrációkor: mostbethu

A Mostbet bukméker hivatalos honlapján HU rengeteg promóciót találhat, de az exkluzív ajánlatok nem állnak rendelkezésre minden felhasználó számára. A legnépszerűbb promóciókhoz való hozzáférés megnyitásához a játékosnak aktiválnia kell a promóciós kódot, amelyet ezen az oldalon talál.

A bónuszkód használatához ki kell másolnia, majd a linkünk segítségével fel kell lépnie a bukméker webhelyére, és bármilyen kényelmes módon regisztrálnia kell egy új felhasználót.

Az adatbeviteli űrlapon egy promóciós kód nevű mezőt talál. Ide kell beilleszteni a bónuszkódunkat, majd létrehozni egy fiókot.

promóciós kód megadására szolgáló mező Mostbet regisztrációkor

Miután elvégezte ezeket a lépéseket, azonnal megnövelt most bet bónuszt kap az első befizetéskor, és további promóciókat nyithat meg. Az egyes bónuszokkal kapcsolatos információk alább találhatók.

Első befizetési bónusz 160.000 HUF

Az egyik első előny, amit a promóciós kód használatával kap, a megnövelt első befizetési bónusz. Ahhoz, hogy megkapja, fel kell lépnie személyes számlájára, és bármilyen kényelmes módon be kell fizetnie.

Mostbet számla feltöltése HU az első bónusz aktiválásához

Az első alkalommal számlára helyezett összeg megkettőződik és átutalásra kerül a bónuszszámlára. Vagyis az első 10 000 HUF -os befizetéskor pontosan 10 000 HUF bónuszt kapunk. Ugyanakkor a maximális bónusz összege 160 000 HUF, és azt javasoljuk, hogy azonnal töltse fel számláját ezzel az összeggel, hogy a lehető legnagyobb előnyt kihasználhassa és ezt a pénzt visszanyerje.

Mostbet bónuszpénz Mostbet Hungary, a játékosnak a befizetéstől számított 30 napon belül a beérkezett pénz teljes összegét le kell írnia az expressz fogadások ötszörösében. Minden többszörös fogadásnak legalább 3 eseményt kell tartalmaznia legalább 1,4-es szorzóval.

A fogadásnál ne rohanj, mert egy egész hónapod lesz. Javasoljuk tehát a felzárkózási rendszer használatát, a bónuszpénz 5%-ától kezdeni a fogadást, minden veszteség után kétszeresére növelve az összeget.

Az összes feltétel teljesülése után a bónuszpénz a főszámlára kerül, ahonnan az Ön adataira lehívható, vagy kezdőtőkeként felhasználható egyéb fogadások megkötésére.

Bónuszok a Mostbet kaszinóhoz

Amikor regisztrál a Mostbet bukméker weboldalán, észreveheti az első befizetési bónusz kiválasztásának lehetőségeit. Alapértelmezés szerint a sportfogadások bónuszára lesz egy jelölés, amelyet fentebb leírtunk. Ha ezt az opciót kaszinó bónuszra szeretné váltani, egyszerűen kattintson erre a gombra.

mostbet bónusz a kaszinóban

Ezután folytathatja a fiók feltöltését, és megkaphatja ugyanazt a 160 000 bónuszt. Ezt a pénzt azonban nem sportfogadásban kell megtennie, hanem a Mostbet kaszinó bármely nyerőgépén.

tét 50×50, és ismét 30 nap áll rendelkezésre ilyen fogadásra. Ezért nem kell sietni. Ezenkívül további bónuszként a cég ingyenes pörgetéseket biztosít – ingyenes pörgetéseket, amelyek minden fogadás nélkül gördülnek.

Az üdvözlő bónuszon kívül más promóciók is elérhetők a kaszinóban. Például különösen azoknak a játékosoknak, akiknek nem volt szerencséje az elmúlt héten, a cég felajánlja az elvesztett pénzeszközök 10%-ának megfelelő pénzvisszatérítést .

Ezt a pénzvisszatérítést minden új héten jóváírjuk. Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a jutalékot csak a nettó veszteség összegére számítják ki. Ha a hét végén mínuszban marad, akkor nem jogosult pénzvisszatérítésre .

A pénz azonnal a főszámlára érkezik, és nem igényel fogadást. A játékos visszavonhatja azokat, vagy folytathatja a fogadást a kaszinóban.

Jackpotot , akik nagyon aktívak a slotokban . A jackpotban lévő pénz összegét a játékosok összállománya határozza meg. Egy véletlenszerű játékos, aki fogadást tesz a kaszinóban, megnyerheti a teljes összeget. Minél több tétet köt, annál nagyobb a nyerési esély.

Sőt, a hűségprogram miatt előnyös az oldalon való aktív részvétel. Minden fogadásért különleges bónuszpontokat kaphat, amelyeket Mostbet érméknek neveznek. nagykövetek által dedikált céges árukig terjedő nyereményekre lehet váltani. A nyeremény összege a hűségprogram szintjétől függ.

Minden bónusz és promóció Mostbet Hungary

Nos, most áttérhetünk a legérdekesebbre. Az a tény, hogy a legtöbb játékos azt mondja, hogy a Most bet bukméker oldala kínálja a legtöbb bónuszt.

Ezzel könnyű egyetérteni, mert nézze meg az alábbi táblázatot, amely leírja a jelenleg érvényben lévő promóciókat, amelyeket a promóciós kódunkkal történő regisztráció után használhat fel .

Név megosztása Hogyan vehet részt Mennyit lehet keresni
Bajnokok arénája Fogadj esport versenyekre Ingyenes fogadások , tokenek, dedikált esport csapat árucikk
Mostbet PT befizetés nélküli bónusz Regisztráljon a Mostbet weboldalán Az ingyenes fogadás nagysága véletlenszerűen kerül meghatározásra
Kockázatmentes fogadás Fogadjon a fogadóiroda által kiválasztott mérkőzés pontos pontszámára Az elvesztett fogadásból akár 10 000 Ft-ot is visszakaphat
Cryptobonus Töltsön fel Mostbet számlát kriptovalután keresztül 100 ingyenes pörgetés minden kriptovaluta befizetésért
Péntek nyer Töltse fel minden pénteken 10 000-től 30 000 Ft-ig
Együttható +40% Tegyen expressz fogadásokat Akár 40%-os booster
Expressz erősítő Tegyen expressz fogadásokat Booster beszerzése 1,2-es faktorig
Rate Biztosítás Biztosítson a tét összegének 10-50%-áig Szerezze meg a biztosítási összeget a fogadás elvesztése esetén
Meghívja barátait Hívd meg barátaidat a linked segítségével, hogy regisztráljanak a Mostbet webhelyen Ingyenes fogadás és a meghívott játékos veszteségeiből származó bevétel
Beváltási arány Nyissa meg a fogadási előzményeket, és kattintson a beváltásra A rendezetlen fogadásból származó pénz egy része átutalásra kerül a számlára
JACKPOT Tegyen fogadást a Mostbet weboldalán Egy nagy jackpot minden órában egy véletlenszerű játékoshoz
expressz biztosítás Készítsen 7 eseményt legalább 1,7-es együtthatóval Ingyenes fogadás megegyezik a parlay tét összegével
Születésnap a Most bet-tel Adja meg a születési dátumot a személyes fiókjában Ingyenes fogadás, melynek összegét a bukméker határozza meg

Meg fogsz lepődni, de ez a táblázat nem a legteljesebb lista, hiszen szinte minden nap frissülnek az akciók az oldalon.

Abban az esetben, ha érdekli a bónuszokat az asztalon, akkor az alábbiakban részletesebb információkat talál a beérkezésükről és a fogadásukról.

Bajnokok arénája

Ez a promóció érdekelni fogja az eSport fogadás rajongóit. Mint tudják, szinte minden hónapban rendeznek egy-egy nagy tornát a világon a virtuális játékok bármely szakában. A Mostbet fogadóiroda nagyon szorosan követi az ilyen eseményeket, és felajánlja, hogy részt vesz az Arena of Champions promóciójában.

A játékosnak csak annyit kell tennie, hogy fogadjon a fogadóiroda által kiválasztott versenyekre. A legaktívabb felhasználók nyereményeket kapnak, köztük ingyenes fogadásokat , tokeneket, skineket a játékokban, sőt , a versenyek főbb sztárjai által dedikált árukat is.

mostbet aréna bajnokok

Mostbet HU befizetés nélküli bónusz

Miután regisztrált a Mostbet fogadóiroda honlapján, automatikusan megkapja a jogot egy ingyenes fogadásra . Mérete véletlenszerűen kerül meghatározásra. 10 000-től 20 000 HUF -ig lehet kapni.

Az így kapott ingyenes fogadást bármely sporteseményre meg kell tenni, legalább 1,8-as együtthatóval. Ha a fogadás nyer, a játékos a tét nettó nyereségének megfelelő összeget kap a főszámlán.

Kockázatmentes fogadás

A sportágak legnépszerűbb mérkőzéseire kockázatmentes fogadási akció vonatkozik. A mérkőzéseket a fogadóiroda választja ki, és a játékos akár 10 000 HUF -ig fogadhat a helyes pontszámra.

mostbet promóció HU - kockázatmentes fogadás

pénzvisszatérítést kaphat (de akár 10 000 HUF -ig). A visszaküldött pénzt azonban 5-ször kell megforgatni gyűjtő típusú fogadásokkal, amelyekben legalább 3 eseménynek kell lennie legalább 1,4-es szorzóval.

Cryptobonus

Ha van kriptopénztárcája, akkor azt javasoljuk, hogy abból töltse fel Mostbet számláját. Az ilyen műveletekért garantáltan 100 ingyenes pörgetést kap, amelyet a cég kaszinójának bármely nyerőgépén meg lehet fogadni.

Cryptobonus a mostbettől Magyarország

Sőt, minden játékos nyerhet 1 Etheriumot , amelyet minden hónapban kisorsolnak az összes kriptovaluta befizetést végrehajtó játékos között.

Péntek nyer

Minden pénteken 100%-os befizetési bónuszt kaphatnak azok a játékosok, akik 1000 és 3000 HUF forint között fizetnek be.

A kapott bónuszpénzt az összeg 3-szorosában kell megforgatni expressz típusú fogadással. Minden kuponnak 3 eseményt kell tartalmaznia 1,4-es szorzóval.

Ennek a promóciónak a fő árnyalata, hogy a fogadást szombat előtt be kell fejezni. Vagyis a bónusz 00:00-kor lejár. Ezért azt javasoljuk, hogy az ilyen befizetéseket már kora reggel teljesítsd, és mielőbb teljesítsd az akció feltételeit.

Együttható +40%

Az akkumulátor szerelmesei plusz pénzt is kaphatnak fogadásaikért. Ha egy játékos nagyszámú végkifejlet hozzáadásával fejezi be az expresszét, akkor egy bizonyos méretű boostert kap.

mostbet bónusz a parlay fogadás szerelmeseinek

A maximális booster mérete elérheti a 40%-ot. Ezt az összeget a tét összegéből számítják ki, és győzelem esetén hozzáadják a végeredményhez.

Felhívjuk figyelmét, hogy ebben a promócióban csak akkor fogadunk el fogadásokat, ha a kuponban legalább 1,7-es szorzóval rendelkező eseményeket használunk.

Express Booster

Egy másik promóció, amelynek célja az akksit boosterrel, hűségesebb feltételekkel kínálnak. Itt elég a játékosnak 4 vagy több eseményből kupont gyűjteni 1,2-es szorzóval.

Az expressz booster méretét a következő képlet számítja ki: 1 + 0,01 * (N – 3), ahol N = a kuponban szereplő események száma. A nyomásfokozó maximális lehetséges mérete 1,2. első pillantásra úgy tűnik, hogy egy ilyen bónusz nem jelentős, de ez lehetővé teszi az együttható növelését és a tétek marginális csökkentését.

Rate Biztosítás

Kiváló lehetőség azok számára, akik kockáztatni akarnak, de félnek pénzt elveszíteni. Ebben a promócióban 1 és 100% közötti biztosítási fogadást köthet.

Promóciós fogadásbiztosítás a Mostbetben HU

A biztosítás költsége azon esemény aktuális együtthatójától függ, amelyre a biztosítást kötik. Például.

  • Az árfolyam 10 000 HUF 1,8-as együtthatóval;
  • A játékos a tét 100%-ára biztosítást vásárolt. A társaság 4700 HUF biztosítási összeget ajánl;
  • Hozzájárulás esetén 470 HUF kerül levonásra a számláról;
  • Ha a fogadás nyer, akkor a fogadónak 1800-at fizetnek;
  • Ha a fogadás veszít, akkor a társaság 10 000-et fizet, mivel a fogadás 10 000-re volt biztosítva (a fogadás teljes összege);
  • Ha a fogadást visszatérítésként számolják (1-es együtthatóval), akkor a biztosítási összeg visszakerül a számlára.

Meghívja barátait

A Mostbetnek van saját társult programja, amelyet abszolút minden játékos használhat. Ha nincs webhelye linkek közzétételére, akkor beléphet személyes fiókjába, kérheti saját promóciós kódját, és átadhatja azt barátjának.

Ha barátod regisztrál ezzel a promóciós kóddal és 100 Ft vagy annál nagyobb befizetést hajt végre, akkor ingyenes fogadást kapsz, valamint a meghívott játékos veszteségének 40%-át is megkapod.

Mostbet promóció - jutalom a meghívott barátoknak

Beváltási arány

Sokan ismeritek azt a helyzetet, amikor egy esemény maradt a gyűjtőben, de féltek, hogy az vesztesnek bizonyul. Ráadásul vannak olyan helyzetek, amikor sürgősen szükség van a pénzre, de lógnak a meccsen, aminek az elszámolása nem fog egyhamar megtörténni.

Kifejezetten az ilyen helyzetekre jött létre a Mostbet weboldalon egy fogadásbeváltási funkció. Bármikor beléphet a fogadások történetébe, és kiveheti a tétből a pénz egy részét, amely azonnal megjelenik a főszámlán.

expressz biztosítás

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor csak egy esemény nem kerül be a gyűjtőbe, és a fogadás teljesen elveszik. A Mostbet fogadóiroda úgy véli, hogy ez tisztességtelen, és kész visszafizetni egy ilyen fogadás pénzét ingyenes fogadás formájában .

Az ingyenes fogadás megszerzéséhez egy gyűjtőt kell veszítenie, amelyben 7 esemény lesz legalább 1,7-es együtthatóval, és legfeljebb 1 elveszett esemény.

A Freebet bármely 1,7-es vagy magasabb szorzóval rendelkező sporteseményre elhelyezhető. Az ingyenes tét összege megegyezik a gyűjtőtét összegével.

Születésnap a Mostbet-tel

A regisztrációt követően azt javasoljuk, hogy töltsön ki adatokat a Mostbet számláján. Feltétlenül tüntesd fel a születési dátumot, mert ebben az esetben a bukméker aznap ingyenes fogadást ad.

Az ingyenes fogadás nagysága a játékos oldali aktivitásától, valamint a játékos oldalon szerzett tapasztalataitól függ. Néhány tapasztalt játékos, aki több éve fogad a Most bet-en , 500 HUF -ig ingyenes fogadásokat kínál.

Amint látja, a Mostbet bukméker bónuszprogramja elgondolkodtat, és lehetőséget ad számunkra, hogy könnyű pénzt keressünk. Sőt, ebben a cikkben nem beszéltünk az ünnepek és a nagyobb sportesemények előestéjén megjelenő promóciókról.

IGÉNYELJE AZ ÖSSZES MOSTBET BÓNUSZT!

Annak érdekében, hogy ne maradjon le a legfrissebb hírekről, és még több pénzt kereshet kockázat nélkül, látogasson el az oldalra linkünk segítségével, és regisztráljon egy promóciós kóddal , hogy hozzáférést biztosítson a Mostbet HU fogadóiroda összes exkluzív ajánlatához !